Kaiser Unikat

Model Unikat

Deze harmonica's worden zorgvuldig, met kunstvolle handwerk gemaakt. Er word veel waarde gehecht aan het precieze handwerk, de licht speelbare en het precieze mechanisme. Een van de belangrijkste kwaliteits kriteria zijn het volle, edele klank, een minimale lucht verbruik en de onvergelijkbare toon aanspraak die door de ervaren stemmers van Kaiser harmonika bereikt wordt. Natuurlijk word het exclusive design niet vergeten!

Het model Unikat word gebouwd met 46 of 50 diskant knoppen, en 18, 22 of 23 baskant knoppen.
Wat dit model echt bijzonder maakt is eigen ontwikkelde dubbel helikon bas systeem.

Bij deze harmonica's zijn veel ontelbare variatie's mogelijk, of het nu gaat om de massieve(!) houtsoorten (bijvoorbeeld lariks, zeder, olijven, appel, pruim, satijn noten, ebbenhout, rozenhout, bubinga enz enz), het tremolo (zweving), balg stof, de knoppen (slangenhout, ebbenhout, cocobolo, palisander, buffel koe herten hoorn, olijvenhout enz), beslag (oud zilver, oud messing, brons enz) en ga zo maar door...

Standaard worden deze harmonica's geleverd met A mano stemmen, hand uitgesneden balgramen, edele handgemaakte lederen riemen, en een Flightcase! Kortom, alles er op en er aan.

Apfel
Detail 1
Detail 2
Detail 3
Detail 4
Zebrano
Satin Nuss
Roteiche
Nuss
Kirsche
Kirsche
Apfel
Apfel
Apfel